VirkVel - i din krop
Værd at vide

Massage er godt, massage er sundt, massage er kommet for at blive ! :)

- VirkVel er medlem af Dansk Behandlerforbund og er forsikret derigennem. 

- Det handler om din sundhed, trivsel og velvære 🤩

De fleste der har fået en god massage, vil sige at den virkede afslappende og smertelindrende og måske har de oplevet at behandlingen gav dem mere overskud både fysisk og psykisk.  

Massage er sundt, idet at følesansen er den første af sanserne der udvikles, og vi ved at berøring spiller en stor rolle både for vores mentale og fysiske trivsel hele livet igennem.

Massage er godt fordi den understøtter og aktiverer vene- og lymfekredsløbet og så giver den bedre gennemblødning i vævet og dermed en bedre udrensning af affaldsstoffer. Når blodtilførslen øges og vævsvæsken cirkuleres, kommer der friske forsyninger af ilt og næring til kroppens celler.

Den proces giver varme og energi og virker derfor afslappende og udspændende på muskulaturen. Derfor egner massage sig fortrinligt til behandling af smerter, overanstrengelse (ømhed), spændinger (myoser), hævelser (ødemer) og skader i muskler (arvæv), fx efter en opperation.

Berøringen virker behandlende og stimulerende, både fysisk og psykisk. Særligt når fortrængte følelser, som ofte manifesterer sig i musklerne, frigøres gennem massagen, gavner det både sind og krop.

Massagens påvirkning på velvære og trivsel :)