VirkVel - i din krop
Gravid- & Barselsmassage

Gravid- & Barselsmassage

Gravid & barselsmassage:
VirkVel investerede i en skøn ”gravid-pude” i 2017, hvor der er plads til både mave og (ømme) bryster. Afhængig af mavestørrelse, så kan puden med fordel bruges helt op til 8.-9. måned, samt med fordel i tiden efter fødslen.

- Giv et gavekort til en du holder af 

De gravide der allerede har fået gravid-massage, liggende på maven i gravid-puden, fortæller alle at der er god plads til maven, og at den er virkelig dejlig at ligge på. De kan slappe af i lænden og i bækkenet under hele massagen. 

Specialpris for gravide & kvinder på barsel: 

hhv. ca. 1 time 450 kr.

eller

ca. 1½ time 550 kr. 

(rabat hhv. 100 kr. og 150 kr.)

Massage under graviditeten og efter fødslen er dejligt for at opnå velvære og afslapning. Selve massagen er blid, og jeg tager hensyn til mavens størrelse, både i forhold til massageteknik og afslappende liggestillinger. Fx kan massage af ømme baller, hofte, lænd og skuldre give stor smertelindring og velvære. 

Mange gravide har særligt glæde af at få masseret hævede ben, f.eks. ved væskeansamling i fødder og underben, netop fordi massage understøtter og aktiverer vene- og lymfekredsløbet. Når vævsvæsken cirkuleres, kommer der friske forsyninger af ilt og næring til kroppens celler.

"Jeg er gravid i uge 25 med tvillinger. Det var super behageligt at ligge på maven i denne graviditetspude. Masser af plads til mave og barm. Det bedste var, at jeg kunne slappe helt af i lænden. Jeg er booket endnu en tid til om 6 uger. Så er du gravid, så giv dig selv den gave at få massage”


- Sanne, Munke Bjergby, juli 2017