VirkVel - i din krop
Mine kunder skriver

Hvad mine kunder siger:

"VirkVel og Lillibeth får min bedste anbefaling. Har været i fast forløb siden 2021, og det er en af de bedre beslutninger, jeg har taget med henblik på at øge velværet i min aldrende krop. Lillibeth fik tidligt i forløbet bugt med en længerevarende muskelskade i baglåret, og derefter forsvandt smerter i knæ samt spændinger i nakke og skuldre. En ekstra bonus er, at mit væv igen er løst og behageligt."


- Bettina Nielsen, Sorø 2024 

"Tak for behandling i mandags, det gjorde godt i sind og krop. Jeg vil gerne booke en ny tid."


- Lisbeth O. Sorø 2021

"Jeg er gravid i uge 25 med tvillinger og hørte om massage med en graviditetspude. Massagen hos VirkVel, kan jeg anbefale andre. Det var super behageligt at ligge på maven i denne graviditets pude. Masser af plads til mave og barm. Det bedste var, at jeg kunne slappe helt af i lænden, som hos mig er meget medtaget. Jeg er booket endnu en tid til om 6 uger. Så er du gravid, så giv dig selv den gave at komme afsted og få massage. Du vil ikke fortryde det, og kroppen vil takke dig efterfølgende”


- Sanne, Munke Bjergby, (2017)

"Tusind tak for en fantastisk behandling i dag - det har virkelig hjulpet, dit dejlige lokale med hygge, varme, lækker briks og vidunderlig musik gør godt i sjæl og legeme. Men jeg kan godt mærke på min krop, at jeg skal have flere behandlinger. Jeg glæder mig allerede til næste gang, du er virkelig super dygtig - og meget, meget sød og empatisk. Tusind tak."


Kærligst Jytte Stürup, Sorø (2014)

"Kan virkelig kun anbefale den fantastiske helkropsmassage! Forkæl dig selv eller en anden med Lillibeth Bjørklunds massage, ahhhhh!"


- Kirsten Møller, Sorø (2013)

"Hvis du vil forkæle dig selv eller en du holder af, så skynd dig at booke en tid hos Lillibeth. Det er bare ren VELVÆRE. Man svæver derfra....


- Marie E. Nightingale, Sorø (2013

"Lige om lidt befinder jeg mig i en helt eventyrlig verden. Skal nemlig have massage af Lillibeth Bjørklund, i Energiens Hus."


- Mie F. Søfren, Slagelse, (2013)

"Lillibeth er lydhør og forstår at gå i dybden med problemområder, så man virkelig kan mærke forskel på før og efter. Behandlingerne foregår i rolige, lyse og behagelige omgivelser, hvor man kan føle sig tryg og afslappet."


- Rune og Trine Schjøtt, Sorø, (2010)

"Tak for en fantastisk Gravidmassage - det var så skønt."


- Simone, 2021

"Som massør er Lillibeth meget professionel med sit håndværk. Den teknik hun udfører er yderst behagelig, da hun kommer til de ømme steder mere end én gang. Når Lillibeth har massaget én går man flyvende derfra på den gode måde.


- Anja Chris, Sorø 2020

"Kan varmt anbefale massage hos VirkVel. Lillibeth giver en fantastisk massage. Hun er grundig og finder de steder, hvor din krop virkelig trænger"


- Jeanette Christensen, Sorø 2020

"Det var dejligt at du kom, og tak for alle de gode øvelser og massage. Det er et super godt koncept, hold fast i det der med koncentrationen og skolestart. Dine øvelser styrker de forudsætninger allerede fra baby"


- Katja, Sorø 2017

"Tusinde tak for en skøn massage. Nej hvor var det super godt. Jeg fik det bare så godt både fysisk og psykisk - dejligt."


- Bodil, Sorø (2016)

"Jeg siger tak for dejlig massage og en rigtig hyggelig aften. Det er altid en fornøjelse og være i selskab med dig."


- Lene Buchwald Larsen, Sorø (2015)

"Har lige fået en skøn omgang helkropsmassage af Lillibeth - det kan varmt anbefales."


- Marianne Bidstrup, Køge (2014) 

"Tak for en dejlig massage, det er som at komme i himmelen, du er bare så dygtig, og omsorgsfuld, det er en skøn oplevelse, og jeg havde en rigtig god dag. En anden ting, du gir dig tid til os, det er guld værd. Jeg kommer snart igen."


- Inge M. Christensen, Ruds Vedby, (2013)

"DER ER IKKE NOGET DER ER BEDRE END AT LIGGE SIG NED OG FÅ EN GOD MASAGE AF DIG."


- Inge M.Christensen, Ruds Vedby, (2013)

"Jeg kan varmt anbefale massage hos Lillibeth Bjørklund. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i dine trygge og professionelle hænder og bliver fyldt af ny energi og overskud efter hvert møde hos dig. Du er grundig i det du gør og skaber en dejlig atmosfære omkring dig. Tak for det."


- Gitte Liland, Sorø, (2009)

"Du har virkelig udrettet mirakler 🤩 han har det meget bedre 👍"


- Dorthe, Sorø 2021

"Jeg har lige fået den mest fantastiske graviditetsmassage! På trods af bækkenproblemer kunne jeg snildt ligge 1 time på briksen. Jeg modtog en dejlig holistisk massage af hele kroppen. Det var min første gang hos VirkVel, men bestemt ikke den sidste. Jeg bestilte med det samme tid til om 3 uger og jeg glæder mig allerede."


- Amalie, Sorø 2020

"Tusind tak for super god massage sidst jeg var hos dig. Det hjalp virkelig meget på alle mine smerter. Kram til dig."


- Kjesten, Roskilde 2019

"Jeg har i over et år haft fornøjelsen af at få massage af Lillibeth hver 14. dag og det er noget der kan mærkes. Det er en grundig behagelig dybdegående massage og man er som født påny, jeg er virkelig løftet og har det godt i min krop længe efter at massagen er slut. Kan varmt anbefales."


- Mette Fønss, Næstved (2016)

"Hej Lillibeth, Tak for en rigtig dejlig massage, det kan kun anbefales. Superfedt skal prøves. Jeg kommer igen."


- Gitte Jensen, Sorø (2014)

"Både beboere og personale på Flinterupgaard har nydt utrolig godt af den massage, Lillibeth Bjørklund har leveret i løbet af år 2011, 2012 og 2013. Flinterupgaard er et botilbud for tidligere hjemløse stofmisbrugere, som alle, efter et langt hårdt liv, har sat stor pris på den afslappende atmosfære, som Lillibeth bringer med sig. Beboere og personale beskriver hende som: ”Sød”, ”omsorgsfuld”, ”utrolig dygtig”, ”ihærdig”, uovertruffen”, samt ”god til at imødekomme den enkeltes behov" Man kan derfor alt i alt forvente en utrolig professionel og dybdegående massage af Lillibeth Bjørklund."


- De varmeste anbefalinger fra beboere og personale på Flinterupgård, (2013)

"Dette er en behandlingsform, jeg roligt kan anbefale. Massagen fremmer en rigtig god helingsproces af musklerne, hvor man samtidig kan føle sig tryg og velinformeret under hele forløbet."


- Kristina, Sorø, (2008)