Da jeg har 12 års erfaring med mennesker med særlig socialt pædagogiske behov og rehabilitering. Autisme, angst, stofmisbrug, skizofreni, forskellige udviklingsforstyrrelser tilbyder jeg pædagogiske massagebehandlingsdage på private bosteder, eller at beboeren kommer til klinikken. Der skrives pædagogisk dokumentation på hver behandling og for hele behandlingsforløbet ifht aftalte mål.

Jeg har pt. mulighed for at tage 2-3 bosteder mere ind. Det kan f.eks. være en dag hver 6. uge. Skriv til mig mail@VirkVel.dk og vi kan sammen finde en god aftale i forhold til aktuelle behov, antal behandlinger, rammer og resurser.

  

Sansestimulerende Pædagogiske massagebehandling

Berøring har afgørende betydning for trivsel, velvære og udvikling. Dybest set er berøring en livsnødvendighed for det enkelte menneskes eksistens, livsmod, identitet og læring.

Massagen udføres så den er behagelig for dig og i dit tempo. Altid efter dine ønsker og behov. Måske vil du kun have en rygmassage, et varmt fodbad med lidt fodmassage, masseret en del af kroppen eller en helkropsmassage. Du bestemmer. Det vil være med let eller moderat berøring, bevægelse og stræk af dine led.

Hvorfor er et massageforløb godt for dig:

Massagen: